31 Temmuz 2009

SORGULAMA

İslam dinine hizmet eden imamlar ya da diğerleri ölüm sonrası kişinin mezarında pencere açılacağını, günahkarsa cehennemi, değilse cenneti kıyamet gününe kadar seyredeceğini söylerken, ülke burjuvası(genelde) ölen kişilerin dünyayı yukarından bir yerden seyrettiğini (neden yukarısı bilen yok sanırım) ya da yanımızda olduklarını ama bizim onları görmediğimizi iddia ediyorlar. Tamam biliyorum ikinci maddedeki iddiacıların, iddialarını bilgi temeline dayandıramadıklarını lakin inanasım olduğundan herhalde sorgulama gereği duydum kendi içimde çok zamandır..

Şimdi bilmek istiyorum (hani belki bilen çıkar) hangisi doğrudur. Ben temelsiz olsa da ikinci seçeneği pek bi seviyorum ya da diğerinden fazlaca tırsıyorum dünyada biriktiremediklerimden.

Söylemeden geçemeyeceğim, insan denen canlı dağlardan-taşlardan çok daha dirayetli değil mi?

(Ben burdan yola çıkarak çok sonuca ulaşırım, bu yüzden bunun ne önemi var demeyin arkadaşlar.)

BİRDE DÜNYA ÇOK ACIMASIZ BE HACI..

gereksiz adam

KENDİNE YABANCI

Sana söz verdim biliyorum, artık üzülmeyeceğim ya da üzülmeyecektim. Bu yağmurda gitmeseydin, belki sözümü tutardım.

Şimdi;

Bu yatak,

bu karanlık oda,

bu yastık,

bu el,

bu ayak,

bu bakışlar,

bu gün,

bu gece,

bu

bu

bu...

bu kim?

30 Temmuz 2009

ÇAKTIRMA MİM' DİR..:))

Korku filmlerinde ki karakterler kadar cesur olmak istiyorum. Hayaletlerle dolu kocaman bir evde (hayaletlerin varlıgından haberdar olarak üstelik), tıkırdayan dolabı tırsmadan açmak, siluet şeklinde ortada dolaşan hayaletleri görüp( yadırgama, bazı hayaletler kendilerine beden buluyor, hepsi silüet gibi gezmiyor.:)) deli gibi peşlerinden koşmak, evin en ücra ve ıssız odasına dalıp sağı solu kurcalamak, üstüne aynı evde yatıp uyumak istiyorum.

Ve bu cesaretimi hayat karşısında gösterip ''seni alt edeceğim laynnn hayat'' diye yüzüne yüzüne bağırmak istiyorum.

Korkutabilir miyim acep?

Hayat,

Bi git başımdan yav, bi git. Git yan komşuyla uğraşsana birazda, ne takıldın kaldın bana. Olmadı sana bi dost' u vereyim ya da Funda' yı, İDEA' yı, kIrmIzILI' yı, beenmaya' yı... olmadı cache' yi, ışıl' ı, Evren' i, Zuzuların Annesi' ni, ya da UÇURTMA:)' yı, kamikaze' yi, ege' yi, Jupiter' i... bi sürü isim işte...

kötü müyüm? :))

DUA

Biliyorum, dönüp dolaşıp sana dönüyor yüzüm çıkmazlarda kalınca. Riyakar, kötü gün insanı değilim. İçimde hep var sana karşı korkum. Şimdi bir kez daha duaya kalktım. İçeriği zıt gözükse de ananelerin öğrettiklerine, varolanı değiştiremeyecek kadar aciz olduğumun farkındalığıyla, bu seferde olsun lütfen, zevk-ü safa gibi gözüken isteklerim.

Art niyetim yok biliyorsun, tamamen kalp gözüyle bütün dileklerim.

gereksiz adam

29 Temmuz 2009

DOYMAMIŞIM

Eskiden bi dolu cümle kurardım sana, uzun uzun şiirimsiler, yazılar.. süslüydüler, aşktan da öte. Zaman geçti, içimde bir yerde dursan da , uzun cümlelerde yer bulmuyor artık özel saydığım senli anlarım. İnsan böyle bir şey işte, bukalemun övünmesin kendisiyle. Böyle bazen düşüyorsun aklıma ya da geçmişimi özlüyorum da sen kısmı bahane.

Ne olursa olsun şunu bil ki, hala doymamışım seni sevmeye....

gereksiz adam

28 Temmuz 2009

AŞK-.....

Tamam aşk, senden umudumu kestim de, en azından bir aylık deneme sürümünü gönder, seni yeniden hatırlayayım.

gereksiz adam

27 Temmuz 2009

İSTİYORUM, TEŞEKKÜR EDİYORUM, RUM, UM,MMM

İSTİYORUM

.Sayısal loto ya da benzeri şans oyunlarından parayı bulup, hayatımın kalan kısmını ''yıllık izin'' tadında yaşamak istiyorum.
.Dış dünyamda bünyem tarafından sergilenen ''rahat adam'' hallerimin, iç dünyama da yansımasını istiyorum.
.Evli olup bekar kalmak istiyorum birde(Uzatırsam bariz şu şarkıdan çaldığım anlaşılır, susuyorum).
.gece yaşayıp, gündüz uyumak istiyorum ki bu da ''yıllık izin'' modunda ki hayatın bi getirisi ve dolayısıyla şans oyunlarıyla birebir alakalı bir talep.
.Alkolün bünyeme çakır keyif etkisinden başka etkisi olsun istemiyorum. Baş ağrısı, halsizlik, mide bulantısı misal. Yahu performansımı etkiliyor, tırsıyorum..
.Sigaramı zararsız içmek istiyorum. İçmeliyim, sigaramı seviyorum. Bilim insanı bulun şu zararlara bre bir çare.
....
...
(anlayın işte, zevk-ü safa istiyorum.)


TEŞEKKÜR

.Cumartesi gecesi için Sezen Aksu' ya teşekkür ediyorum, boşluğa gideceğini bile bile. İyi ki varsın Sezen (aynı boşluğa doğru)..
.Birinci maddeyle (madde nerde len artist) bağlantılı olarak, letdown sana teşekkür ediyorum(beraberimizde ki diğer arkadaşları unutmadım tabi de, isim vermek dogru olurmu şüpheye düştüm, malum çooookk popülersiniz.)
.Kahveyi keşfeden anonim şahsa da teşekkürlerimi borç bilirim. (Öyleymiş, bulan belli değilmiş bunun yalancısıyım.
.Beni seven, sevmeyen, öpen, öpmeyen herkese teşekkür ediyorum (palavra, sevmeyenleri bende sevmiyorum.:))
.İstanbul benden büyüksün hacı, teşekkür etmezsem yutabilirsin beni mazallah. canımsın.
(hayat, bakma ordan pis pis, yok sana teşekkür falan. Çünkü sana hala uyuz oluyorum.)

öyle işte.. liste uzarda kim uzatacak.. daha haftaya pazartesi sendromuna girmem lazım.. :)

gereksiz adam/harbi gereksiz

24 Temmuz 2009

KAMYONLAR KELİME TAŞIR

Geliyorlar, geliyorlar.. sürüler halinde, karmaşık bi yapıda. Orda, beynimdeki kamyonlar kasasını kaldırmış aşağıya döküyor kelimeleri. Kahrolası, şimdi içinizden en eğlencelilerini seçip, hoppidi hoppidi hoplatacagım hepinizi..

Karanlık kapı önleri, ışıkları söndürülmüş garip evler.. offf tanımlayamayacagım, betimleyemeyeceğim.. o köyden daha pecmurde aklım...

kahrolası, kahrolası... yıgınlar halinde belirsizlik düşüyor önüme. Adını koymak istiyorum da olmuyor, kızıyorum.. kahrolası.. aklımın dehlizlerinde kayboldugumdan değil, aklıma olan hakimiyetimi kaybediyorum anlık..

çok sıkıcı herşey, çok sıkıcı.

Bi soluk, bi nefes alacak yer bul bana, bi huzur lazım.. var anlık huzurlarım, yalancıyım ben. kahrolası.. anlık huzurlar yetmiyor, biraz daha, biraz daha..

yok yok.. ben hayatla bozmadım kafayı, hepsi palavra, yazmak olsun diye yazıyorum.. yalancının tekiyim ben.. aslım bu değil benim.. ben yalancıyım.. pisliğim bi nevi..

O zaman kelimelerine hakim olsana, yalancı oldugunu söylerken yalancısın asıl. aslın bu senin, huzursuz, meymenetsiz, bıkkın herif..

Senden sıkıldım.. Bana ne kadar acı veriyor farkında değil misin, beni yok sayan git gellerin. Ne kolay değil mi, ''gitmem gerekirse giderim.'' şimdi git, beni unut şimdi gitt... durma, bakma, eğ kafası s...ol git...

Ne oldu, kamyondan eğlenceli kelimeler çıkmadı mı?

Çıkmadı mı?

çıkmadı

mı?

Kahrolası....

Başlığı Yaşar Kurttan çaldın, farkındayım. Kamyonlar kavun taşır şarkısından.. evet, sen busun.. öteden beriden aldıklarınla kendini bütün sayıyorsun..

Çıkmadı mı eğlenceli kelamlar?

Yüzsüz..


ORTAYA KARIŞIK ZAMANLAR-2

Gençlik yıllarımın aksine, siyasi yönetimlere muhalif olacak kadar basit değil benim derdim. Hayata şöyle bir baktığımda anlıyorum ki, benim muhalifliğim hayata.

Terminatör. Salvation(Kurtuluş) arası, cüppeli Ahmet Hoca ve Yemekteyiz izleyip, günü Ev: House ile bitirecek bir adamın ruh halini var sen hesapla.

(Aman kimse alınmasın, herkesin bakışı kendine.)

Ve;

Kafamın içinden caddeler geçiyor sanki, son sürat araçlar...Birbirinden bağımsız, alakasız cümleler kurasım var, lütfen yadırgama.

gereksiz adam/

GECE BAŞLADI HAYAT

Gece başladı yolculuk;
ışıklı caddelerde gergin saatler,
nefesler,
fısıltılar,
savaşlar.
Sessizlik gece başladı.

Ağlamaklı kelimelerde gizlendi ayrılık,
sonra bir gizlendi,
bir kaçtı..

Gece başladı şiir yazmaya şairler.
Sürrealist mısralar,
anlamlar,
anlamsızlıklar.

Gece başladı hayat;
inlemeler,
terler,
kanlar,
feryat,
ve hayat..

gereksiz adam/25.12.2002

13 Temmuz sabahı her şey bitecek. Ya kaldığım yerden devam edeceğim hayata ya da yeni bir sayfa açılacak. Umudumu yitirmiş değilim, güzel günler yakında...

Geçmiş zamanların birinde yazılmış, bu akşam gözüme ilişen bir not. 13 Temmuzdan sonra ne mi oldu?

yeni 13 Temmuzlarda belki!!!

gereksiz adam


23 Temmuz 2009

ORTAYA KARIŞIK ZAMANLAR

Uyudum, uyandım, balkona çıktım, çiçeklere su verdim, oturdum, uzandım, kalktım, eski resimlere baktım, bazısını yırttım, sonra tekrar yapıştırdım, tekrar yırttım, eski yazıları okudum, yenilerini yazdım, beğenmedim, sildim, kendime şaşırdım, sigara içtim, korku filmi izledim, bloglara baktım, duş aldım, yine sigara yaktım........

Bitmedi hasretin.

31.07.2004-23.07.2009

UNUTTUM

hangi cumaydı unuttum
Cuma mıydı?
onu da unuttum.
Anlatacaklarım çoktu.
Günlerden bir gün unuttum..

23.08.2005

gereksiz adam

22 Temmuz 2009

SIKILMIŞ MIYDINIZ?

Yeni ya da yenilikçi ve karmaşık kelimelerimle, siyahımsı bir dünyanın, renkten bağımsız görünmez karmaşasının içinde, bahtıma düşen kısmıyla oyalanıp dururum iyi mi?

Sıkıldıysanız siyahımdan söyleyiniz, değişemesemde çeşitli tavsiyelerde bulunabilirim. En mutlu penceresiyle, halimi anlatacak kelimeler aramaktan vazgeçerim, anlaşılır olurum..

gereksiz adam

20 Temmuz 2009

YAŞLI VE ÜRKEKTİ

Yaşlı ve ürkekti. Uzun beyaz saçı, sakalı, şapkası, eski elbisesi ve sakinliğiyle orda çimenlerin üzerindeydi. Dünyanın bütün sıradanlığından kurtulmuş, yeşilliğin üzerinde kurduğu anlık hayatında sanki mutluydu. Ayranını yavaşça açtı, çöpünü olduğu yere attı, poşetinden çıkarttığı ekmeğini gazetesinden çıkartıp önce baktı, sonra ağzına götürdü yavaş ve titrek elleriyle, ısırdı, biraz çiğnedi ve yuttu. Yolun tam kenarındaydı, öylece dalmıştı, düşünceliydi ama sanki mutluydu. Karşısına baktı ama insanları, araçları görmüyordu, kendi dünyasındaydı. Sonra ekmeğinden bir kez daha ısırdı, öyle kaldı, olduğu yere daldı, hafif tebessüm etti ve kaldığı yerden devam etti.

Dalgındı, şaşkındı, ürkekti, perişan gözüküyordu ama sanki mutluydu.Oysa onu izleyen ben, sarhoş, çaresiz ve korkaktım.

Keşke sorabilseydim o an,

Acaba hangimiz daha mutlu?

gereksiz adam

19 Temmuz 2009

YORUMSUZ

Aşağıdakilerden hangisi türk bir şarkıcı değildir.

a)Sezen Aksu
b)Kenan Doğulu
c)Tarkan
d)Madonna

Msn de, görüntülü konuşma açtığında, karşındaki kişiyi görmeden hemen önce verilen bir soru. Cevabını bilene ne ödül veriyorlar irdelemedim, bakmadım. O an sorunun ağırlığı altında eziliyordum. Harbi bu kadar aptalmı gözüküyoruz!!

(yorumsuz demiştim ama dayanamadım.)

gereksiz adam/şaşkın...

İNSAN İŞTE

İnsanları anlamaya çalışmak kadar yorucu birşey yok bu hayatta. Bazen boşver diyorsun, salla diyorsun, dediğini duymuşçasına üsteliyor, üstüne geliyorlar. Fikirler konulara bölünmemeli ya da kişilere. İnsanın bu hayata bir bakışı, bir fikri olur ve kişileri ona göre yorar, ona göre değerlendirir.. anlık, yeni hayatların, yeni insanların iradesi dahilinde, papağanca saldırmak ve inançlarını, karşısındakini alt etmek için heba etmek ne acı ve komik duruyor dışarıdan. Evet evet, o elbise üstünde iyi durmamış, görüyorum.. aslını bul, ki bu saatten sonra çok zor.. ama dene ve aslını bulursan, hayata aslınla bak, başkalarının kelimeleriyle değil..


gereksiz adam/19.07.2009

18 Temmuz 2009

KENDİ ÇAPINDA MARJİNAL

Bu hafta karar verdim, evden çıkıp olağan dışı bir hafta sonu yaşayacağım. Yanlış anlaşılmasın, olağan dışılık, çok zaman sonra hafta sonu evden çıkmamda.

gereksiz adam/

15 Temmuz 2009

DİL-SİZ

Getor si manaliy. O dunka lima neyli komanzi vaya. İştenze komilane siyante koromda limbenor de kalbertiya. Saftencile hatikantire mi yareno. Dünyevi oçloğume diyarbez ve dirayte. Bine di dünya keromiye workteni sibelma orhişami de larziya su minare. Zındalterde speryuke di diyabiyo mahsertin.

Adyana sıır uyratiko gerhame kusiren. Ğaybeşi le Ğaybeşi duranze sibal hurtimaniya jpalmente. Kohne ib kakso...

Ve anlayın diye yazıyorum anlaması gerekenler, ben sizden değilim.

(Yazılanlar herhangi bir dile ait, anlamlı cümleler değildir.)

gereksiz adam/dilsiz..

14 Temmuz 2009

MİMOZA, CHEVROLET, GEÇMİŞ


Mimoza çiçeği bana ilkokul yıllarımı hatırlatır hep ve okul yolu üstünde ki ''mmz'' plakalı siyah chevrolet marka arabayı... Ben chevrolet arabaları hiç sevmedim, sevemedim. O eski model olanları, eski türk filmlerinde ki kötü adamların arabası olan chevroletler.

Sonra ana okulu yıllarım vardı birde, okul öncesi belki de (O da çeşitlendi artık malum). Oyuncaklarım ve pamuk prenses kitabım vardı(cam ayakkabısı olan pamuk prenses miydi yahu). ''Neden pamuk prenses?'' demeyin, seçme hakkım olmadıgından... bizimkiler aldı, bende okula götürdüm ve ondan sonra ne oyuncak arabama sahip oldum tekrar, ne de diğerlerine. Bunun acısı, takıntısı yok içimde.. demek ki onlara benden daha çok ihtiyacı olanlar vardı ve kullandılar. Kırgınlığım, onlarla ara ara oynayacagımız söylemiyle bizden istenmiş olmalarıdır. İnsan kime güvense şaşıyor bazen ve birde kandırılan çocuklarda, yetişkinlere oranla daha derin izler kalabiliyor. Yok bende bi iz kalmadı belkide..

Mimoza demiştim değil mi?

Mimoza birde ''Geçmiş bahar Mimozaları'' dizisini hatırlatıyor bana hayal meyal. Filiz Akın' ı, Nurseli İdiz' i hatırlamaktan öteye geçemiyorum tabi. Ne konusu aklımda ne diziden bir sahne. Az konuşulan, anlatılmak istenenlerin bakışlarla, mekanlarla ve geceyle anlatıldığı bir dizi..

Ben Mimoza deyince çok hüzünlenirim. Bana hatırlattığı chevrolet marka arabadan mıdır, dizi isminde ki ''geçmiş'' ten midir bilmiyorum..

Geçmiş... Ne acayip kelam ''geçmiş''..

artık çok geç yani,

artık çok geç..

gereksiz adam/14.07.2009

13 Temmuz 2009

BİR EKSİK VAR

Bir eksik var, içimde biryerlerde..

bağırsaklar, cıksss değil.. mide, yok yok o da değil, açlığı eksik saymam ya da o kadar açlık çekmedim. Ciğer, o da değil.. dalak, böbrek.. yok yok onlarda değil. Kalp civarlarında sanırım ya da kalple beyin arasında bir yerlerde. Boğaz olmadığı kesin, kaş göz falanda değil. Bi iletişim hatası ya da iletişim fazlası var kalple beyin arasında.

bi eksik var, içimde bir yerlerde ama ne yeri belli ne eksikliğin adı. Bulana büyük bir hediye.

Düne;

yağmur hala varsın da, sanada alıştım anla..

gereksiz adam/..

12 Temmuz 2009

YAĞMURLA GELEN HUZUR

Ne güzel yağmur yağıyor bilsen
Nasılda bayram ediyordur toprak ve beraberindekiler.
Ve bütün kirinden arınıyor sanki dünya..
ben,
Çok zaman önce kaybettiğim huzurumu
Yakalıyorum en güzel yerinden...

yok yok şiir değil üstteki. İçimdeki coşkuyu kelimelere dökebilmek için, birbirinden bağımsız kurduğum birçok cümleden, rastgele seçilmiş birkaçı.

Hayat hep yoracak değilsin ya, bu an için teşekkürler..

Ve;

Süs olsun diye koymadım o resmi, bloğumda birde sosyal mesaj olsun, entellektüel bir görüntü sergileyeyim diye değil. Hani sağdaki o ''bireysel silahlanmaya hayır'' yazan resmi..

Toplum içerisinde bunu fazla dillendirmek, at-avrat-silah mantığıyla çakıştığından, erkeklikte şüpheler ortaya çıkartıyorsa da, yineliyorum; bireysel silahlanmaya hayır...

gereksiz yazar/12.07.2009

10 Temmuz 2009

VAKTİ GELDİ

Adımı silsin hayat, dahilinde olduğum yanlarından. Şükrü yok saymış gözüken kelimelerime aldanma, herşeyin farkındayım. Sınırları dahilinde olduğum bu coğrafya sıkıyor boğazımı, nefesimi kesiyor.

Sadece huzur diyorum, sadece huzur.

Ve, vakti gelmiş işte ayrılığın, artık ne yapsak boş..

gereksiz yazılar/...

9 Temmuz 2009

İNSAN SARRAFIYMIŞ MÜJDELER OLA..

Susmayı her daim beceremeyen bir ruh halim var ya da hep susuyorum da, kurduğum iki cümle bana fazla geliyor. Bir dönem konuşturmayın beni eşim dostum, konuşmama vesile olacak cümlelerden, tavırlardan sakının. Az insan olun misal, az uyanık olduğunuzu sanmayın. Hepinizi cebimden çıkartırım tabir-i caizse, ama yorgunum.. Aslınızı sakladığınız halde görmekten ve gördüğümü görmezden gelmekten yoruldum. İstediğiniz gibi davranmak, sizi görmemi istediğiniz gibi görmek ne zor bilir misiniz?

Mallığınızı görüyorum haberiniz ola. Hala saf sayıp beni, öyle davranacaksanız ''ar damarınızı kontrol ettirin.'' derim ve yineliyorum aynaya daha uzun süre bakın, daha da uzun süre ve maskenizi çıkartın kendinizi seyrederken. Bir dönem acısını çeksenizde, zaman yeni halinizi sevdirecektir emin olun. Aklınızda ki tilkilerden de kurtulmuş olacaksınız hem..

Kendinizi saklamak için, bu kadar yorulduğunuza deger mi?

gereksiz adam/ben adamın ciğerini okurum da işe yaramaz..


8 Temmuz 2009

YALNIZLIĞIM

Yalnızlığım!!

Ben senin bu halini özlememiştim. Değişebilir misin?

gereksiz adam/...

7 Temmuz 2009

ÇÖMEZ ZAMANLAR

EY AŞK!

Tütün kokusu,
sararmış oda..
Bu kaçıncı sigara?

Ey aşk!
Ciğerimde ki bu kaçıncı yara?

gereksiz adam/18.12.2003


BU BAYRAMLAR HEP BÖYLEDİR

Bu bayramlar hep böyledir;
Hep çocukluğum gelir aklıma,
hep ağlamak isterim.
Sonra susarım, küserim, öyle kalırım

Bu bayramlar hep böyledir;
Hep kelimesiz kalır dilim,
hep annemi özlerim,
sonra susarım, küserim, öyle kalırım.

Bu bayramlar hep böyledir;
hep susarım,
hep küserim,
öyle kalırım...

gereksiz adam/13.02.2003

5 Temmuz 2009

ASLA UNUTAMADIKLARIMIZ(MİM)

Sevgili bi dost beni mimlemiş. Çetrefilli bir konu lakin, mimlendik bir kere. Konu ; ASLA UNUTAMADIKLARIMIZ..

Ben geçmişe takılıp kalmış bir adam olarak, eskiye dair unutabildiğim çok az mevzu vardır. Yani hep dündeyim aslında, kısmetse bugünü de yarın aklıma kazıyıp ''ahh'' edeceğim, ''keşke'' diyeceğim..

Bu bağlamda, bugüne kadar yazdıklarım, ordan burdan şurdan toparlanıp bütün gibi gözükse de, benden değilmiş gibi gözükse de, ucundan kıyısından yaşadıklarıma dokunduğu kesin. İlave, somut konular bu saatten sonra, bu başlık altında soyutlaşabilir.

İdare ediniz, konuya bu kadar hakim olabildim ya da gün itibariyle bu kadar girmeyi yeğ gördüm...

Ve bir görevi daha ifa etmenin sevinciyle sizleri mimliyorum arkadaşlar; kara kalem , kIrmIzILI , !...1sokakızından..! buyrunuz efendim, sıra sizde..

Birde çok alakalı bir konu(!);

Sisi lakaplı Seyhan Soylu' nun fikir babası(!) olduğu ''Tövbekarlar yarışıyor, ateistler din seçiyor'' diye bir program başlayacakmış. Bir imam, bir haham, bir budist Rahip ve bir papaz, evin birine tıkılan 10 ateist genci kendi dinlerine döndürmeye çalışacaklarmış. Ödülünü bilmiyorum arkadaşlar, eminim bir ödülü vardır bir sms numarası falan verirler arar, oy gönderir birinci yaparız aklımıza yatanı. Ha sevdiğimiz, benimsediğimiz bir kişi bizim istediğimiz dini seçmezse artık yuhlarız falan. Ne güzel memleket Türkiye. Yahu anlamadığım sisi ye mi kaldı din tercihi olmayanları din sahibi yapmak. Bu kadar ayağa düşürmenin ne alemi var para uğruna bu kadar manevi duyguları. yuh artık, yuh..

haberin detayını isterseniz buyrun tıklayınız....

3 Temmuz 2009

PALAVRA PALAVRA PALAVRA

Kabına sığmayan, aşan, coşan, kırlarda koşan aşksal kelimelerimin, ruhumu hoş tutmaya çalışmaktan başka bir amacı yok. Bir de, arada bağımsız kelimelerden cümleler kurasım geliyor. Bunun nedenlerini bilmediğimin altını çizer, yemekteyiz programına katılabilmek için yemek yapma çalışmalarıma, fear factor (extrem) yarışmasında yarışabilmek için yılanlarla dolu su kabından dişlerimle elma armut toplamaya, evlilik programlarına katılabilmek için hayatımda olması gereken şahs-ı muhteremin fiziksel, kimyasal ve biyolojik özelliklerini kelimelere döküp ezberlemeye, ana haber bültenlerinde, flash haber olabilmek için, sürrealist nümayişler belirleyip, ön hazırlıklarını ıssız mekanlarda denemeye devam ediyorum..

Var mısın yok musun?, popstar, alaturkastar, rapstar, ostar, bustar program hazırlıklarıma sezon finallerinden dolayı ara vermiş bulunmaktayım. kahrolası kutularımdan hep 3 in 1 çıkıyordu zaten, enerjimi toplamam lazım...

Unutmadan;

Herkes bir gün 15 dakika meşhur olacak ya (andy warhol) bende bi herkes' im, vaktimi bekliyorum. Olacak biliyorum, çok azimliyim..:)

gereksiz adam/yalan yalan yalan..

1 Temmuz 2009

DURUP DURURKEN DÖN DÜNYA.

dön dön dön dön dön dön dön dön dön duuuurrrr... hımss evet orda dur, bakalım.. evet evet orda dur. sizde bakın, bakın bakın.. dursun orda değil mi?

dur dur dur dur dur dur dur dur dur dööönnnn.. hımsss evet oranın az ötesinde dur.. evet evet az ötesinde. sizde baksanız mı acaba??

gereksiz adam/.....