14 Kasım 2013

LA YOK ABİ BU ADAM GERÇEKTEN SORUNLU

Bi kere şu konuda anlaşalım gençler, saçı dökülmüş erkek kişisinin arkadan öne doğru gelen saç modeli zorlama değil, kendiliğinden oluşuyor, yadırgamayın. Artık kafanın "çim adam gibiydim ne hale geldim" isyanı mı dersin ya da arka saçların ön saçlara destek olma arzusu mu dersin bilemem. Sabah kalktığımda bunu anladım ben. Hem siz bana, güneş altında saç diplerimin gözükmesinin suçlusu kim, bunun cevabını verebilir misiniz?  Ah bebeyim, çok doluyum. Bülent Ortaçgil' in de dediği gibi;

Yüzünü dökme küçük kız, bırak üzülmeyi
Yalnız sen misin bi düşün, unutan sevilmeyi.
Her siyahın bir beyazı
Gecelerin gündüzü de vardır.
bıdı bıdı..

Yine bir diğer şairimiz Nevzat ÇELİK de;

Ölmek ne garip şey anne
yediğim yumurtalar geliyor aklıma   dememiş mi?  
( ben olsam tamamını okurum hemen şimdi; Şafak Türküsü )

yok ya, bunu tamamen bi tarafımdan uydurdum gibi sanki de, arkadaş iki kas yapacaksın diye ne yumurta yedin be evladım. Her sabah 5 yumurta beyazı yenir mi Allah aşkına?  Hayır korkum o ki, içimden heran bi civciv çıkabilir. Yani bi haber kanalında "Güneşte saç dipleri gözüken adam civciv kustu" gibi bi haber görürseniz şaşırmayın, o benim. Ha sor bakalım bi avuç kas yapabildin mi?  hehehehe, yaşın oldu 35 be adamım, git çoluk çocuğa karış... Evlatlık mı alsam acaba?

Süzülür sabahlar, uyanır hatıralar.
Gelir İyonya' dan İzmir' in sıcak kokusu
Yasemin kokusuyla
geçmişin dokusuyla.....  vs

Ha dün gece bilimum ısırılmaması gereken yerlerimi ısıran ve can ciğer kuzu sarması arkadaşımı kuşbaşı yapmaya meyleden, o insan tavırlı siyah köpeği unutmuş da değilim, söyleyeyim. Koca kafalı heyvan..

ben de cem arkadaş, la yok abi bu adam gerçekten sorunlu.