30 Temmuz 2013

MUTLU OLUN LAAAAAAAAAANNN

Kuş gibi mutlu uyanma planları yaptığı gecenin sabahı "kuşlar mutlu mu acaba?" sorusuyla yüz yüze gelen bi fani olarak, sonradan kendilerinin hafifliklerinden  ve hafif olanın mutlu olacağı ( o yağ reklamlarında da olduğu gibi ) tezinin doğruluğundan şüphe duymadığımın altını çizmek isterim.

Geceden hazırladım bünyeyi, bi arkadaşımın da desteğiyle. Artık "Körler sağırlar birbirini ağırlar." durumu mu dersin, "Kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var" demiş mi dersin bilemem. Hoş ikincisinin realiteyle çok alakalı olduğunu söyleyemeyiz, değil mi?  Velhasıl konuşma kuşların mutluluğundan yana olunca ve psikolojiyi ve düşünce gücümüzü bu yönde ayarlayınca kuştan geri de dönemedik. Güçlendirilmiş düşünce güçlendirilmiş düşüncedir, hadi bismillah deyip daldık mevzuya. Öyle bi gaz ki anlatamam, kuşlar mutsuzsa onları da mutlu edecek potansiyele sahibiz çok şükür. "Düşüncelerin gücü adınaaaa" diye bağırmamıza bakar mevzu, o ülkenin doğusundan ben batısından bi haykırdık mı arada mutsuz canlı kalmaz alimallah.

Korkun mutsuzlar, savunun depresifler. Mutluların dostu, mutsuzların düşmanları geldi...    heeeeyyyttt..

Malumunuz bayram da yakın, bayram iyidir hastır eller öpülür şekerler paralar alınır vs durumunu geçeli çok zaman oldu. şimdi ki mutluluğumuz "İZİN" mevhumundan yana. Dolayısıyla ve dolaysızlığıyla ve el ve dil çabukluğuyla ve bi dilekçeyle bayram öncesi 3 günü de birleştirip tatile çıkıyorum cuma itibariyle. Tatil derken, bildiğiniz bayramda olunması gereken yer; baba ocağı...

Velhasıl üst paragraftaki detayın ana konumuza olan etkisi, bünyede oluşan iyi hava dalgasına ilave gaz durumudur dostlar. Sabah erken kalkmak ve dolayısıyla akşam 22:00' da uyumak yok. Ramazanın son 3-5 günü biraz daha dinlenerek geçecek ne ala.

-Daha önceden söylememiş miydim 22:00' da yattığımı, şaşırmış adam... Hafta içi o saatte yatarım ki, tahminim tavuklardan bi tık öndeyim bu konuda. Ben de böyle mutluyum arkadaş, banane.

Mutluluk-kuş-tavuk.. işte bu üçü arasındaki bağlantıyı da senin kurman gerekiyor....

düşüncelerin gücü adınaaaaaaa, mutlu olun laaaaaaaaaaaannnnnn ..

cem ben, kuşlar kadar mutlu