5 Mart 2013

MEĞERSE ÖKÜZ DEĞİL MALMIŞIM

Evet kıymetli arkadaşlarım ( kıymet kısmı tamamen yalakalıktan :)) postumuzun mevzusu benim mallığım üzerine olacaktır.

Dün yazdığım, edebiyat dünyasında çığır açacak "Uzun hava" konulu yazıma bırakılan yorumlardan birinde, kıymetli adsız arkadaşım tam olarak ya;

"sen gerçekten malsın" ya da "sen harbiden malsın" yazmış. Harbiden kelimesini kullanabileceğini sanmıyorum, harbi bi durum yok ortada malum. Neyse efem, çocuğun içinden gelmiş yazmış, yayınlamasam edepsizlik yapmış olurum dedim ve yayınladım, cevaben de "ne demek efenim, o sizin mallığınız" yazdım, adımla. Adım da "Cem" bu arada, bu bogun sahibiyim :))

Neyse efenim, ben bazı yazıları yazar sonra da silerim bilirsiniz. Bu uzun havayı daha yazarken sileceğim belliydi, millet okusun uzun havasını, bi keyiflensin bi hüzünlensin silerim artık dedim ( harbiden mal mıyım acaba?:))), sildim de... Lakin o arkadaşım yazdığı yoruma istinaden yazının silindiğini düşünüp hüzünlenir, üzülür, ince bir hastalığa yakalanır diye düşünerek yeni bir yazıda durumun altını çizmek istedim.

Sanal kahramanımmmmm, edeleli gaslı erkekimmmm ( adsız bi bayan da olabilirdi elbet ama ben buna ihtimal vermiyorum. Bu zekice!!!!! hareket bi erkekten gelebilir anca:))), cesur yüreklimmm teşekkür ediyorum güzel fikirlerin için.

Sonuç olarak, ben gerçekten malmışım arkadaşlar, söyleyeyim üstümde kalmasın :))

cem ben, meğerse öküz değil malmışım. Bi saniye ya, mal bi öküz de olabilirim. Neyse...