7 Mart 2013

EVRAKLARINALTINDAKALANGÜL

Hmmmmm hmmmm hmmmmmm  ohummmm demeyeceğim, dersem taşlayın benii. Neyse evladım, gülme yazmaya konsantre olmaya çalışıyorum. O kadar evrak arasında size ben çiçek dağıttım, siz ohum ıhmm hommm diyorum diye kıs kıs gülün aranızda, çok ayıp, verin çiçeklerimi geri.

Bir de "kaldırım çiçeği" söylemi var ki sorma gitsin. İçi dolu iki kelam koyacaksak ortaya, buyrun benim size sunacağım iki kelam; kaldırım çiçeği. Sonradan biri almış kendilerini kullanmış olubilir, üstüne basmış çiğnemiş ve dahi onu lekelemiş olabilir ama ben kaldırım çiçeği söyleminin büyüsünden kendimi almayacağım. Hani şakayı bırak, böyle özel de bi söylemdir. "Ne alaka?" desene bana cesaretin varsa sevgili okuyucu ( ohuuuuuu çok kışkırtıcı olduuuuuu:)))...

Mümkünse, elinizde imkânınız varsa şu üzerimdeki evrakları bi kaldırsanız da nefes alsam ama bak mümkünse, değilse yormayın kendinizi de, mahallenin cabbar ve hatta çirkef sakini olup camınızı çerçevenizi dökeyim ve çiçekleri alayım elinizden de kalın gariban gibi ortada emi.

Yavrucuğum, kıymetli evlâdım, sakin yaşayacaksın, kasmayacaksın, huzuru ve mutluluğu bulduğun yerde kıstırıp yanağından makas alacaksın, seveceksin sevileceksin. Hadi herkes elele versin bakalım, "hepimiiiiizzzz bloggerııııızzz bu kavgaahahahahah heeeeeeyyyy hohohoho ne diyeeeeğğğğ" sevelim sayalım, sayılalım, sayım tutanakları nerdeydi ya, doğru saydık mı biz, bak o evraklar imzasız gibi, mührü de unutmuşsun çocuğum, kaç kere hatırlatacağım....

Gelin çiçek derelim, yollarıma serelimm... Bak capslock yap, shift 3 tuşuna bas ve a harfine bas ki şuna (â, ê ) erişebilesin. Ben öğrendim ya, durmadan yazıyorum :)

Az önce bloggerlar olarak elele vermiştik değil mi?

Aman bi roman çıkar bizden kesin, ne şahaneyiz abe canlarım.

Ya alsanıza şu evrakları üstümden..

cem ben, evraklarınaltındakalangül