28 Şubat 2013

DURSANA LAAA ÖNCE BEN GÖRDÜM

Sol diz kapağım koşmaktan, sağ omzum yeni öğrendiğim şınav çekme tekniğini abartmaktan, midem neredeyse hiç yemek yememekten, kalbim aşksızlıktan ağrıyor genç ve "ay gözü yaşlı bakıyormuş; tümden gelip tüme varan insanlara" var mı böyle bi ihtimal yıvrım.

Sabah gözümü açtığımda, akşam adam akıllı sopa yemişim kadar ağrıyor sanki eklemlerim. Bak arkadaşım, bu yoğun sporu proteinle desteklemezsen olan kaslarında erir. GülSHEn' in kankası GülHEn olmak yolundasın diyeyim; sonra yatçan kalkçan yatçan kalkçan hooop ordasın.  Yatçan deyince aklıma geldi, akşam olsa da yatsam :)

Sen şimdi "nedir arkadaş şuan bi altta duran, birazdan kaldıracağım okayiyamaşita kombamba?" diyorsundur. Bana haksızlık ediyorsun kuzum. Blogumu biraz detaylıca okursan, tam "okayiyamaşita kombamba" olduğumu ve bu durumun kalıcı hasarlar bırakacağını bilirsin, anlarsın, eşlik eder, alkış tutarsın. Hayır "up kaka up kaka up kaka" ya da "honku ponku torinos canına zırtbırt" olmadığıma duacıyım, önlemini amayıp bu sınırlarda dolaşanını da gördüm ben kuşum. Yok ben kuş değilim, hitap anlamında o. Yok yok benim kuşum da yok, evet yok. Bizim eskiden vardı kanaryamız. Annem babam pek bi severdiler de ben sevmezdim, çok ötüyordu, yalan rüzgarı' nı izleyemiyordum hayatım.

Bak bebe(Y)im, 35 yaşında bir adam olmuş olmam, alışveriş çılgınlığına kapılmama engel değilmiş. Zaten bütün kova burç yorumlarında, "efendice harcama yap bilader, hapı yutacaksın ya da sapı tutacaksın" benzeri yaklaşımlar mevcut ama "şu yaştan şu yaşa kadar olanlar için geçerlidir:" demiyor. Tamam şu japon sitil hırkayı da alayım, du şu gangam stayla dans figürleri cd sini de alayım, aaaaa bak bu ceket görünümlü hırka(yelek de olabilir) kaçmaz, ne zamandır arıyordum, Japon sitil bayım....

Hooffffffff

"Çelik dinleyin, çelik gibi sağlamlaşırsınız" deyip, bana olan sövgünüzde sizi haklı kılıyor, defolup gidiyorum. Ama o takım elbise defolu, yapmayın bunu, ayıp, ciddi bi markasın sen hayatım....

cem ben, dur lan o gömleği ben beğenmişştim...