4 Ocak 2013

KENDİNİÖPEBİLENGÜL

"Kim inanır? Kadin inanır" tadındayım. Düşün ki cevabi cümledeki "inanır" kelimesi büyük harfle mi yazılmalı, küçük harfle mi yazılmalı konusunda karmaşam da mevcut. Büyük yazsan espiri hiç olabilir, küçük yazsan adamın soyadı zayi olur vs. Üstelik bu ve bunun türevi söylemler üretesim var, misal, " naban (ne yapıyorsun anlamında)? Nedim Saban" . Burda "S" harfinin büyüklüğü konusunda şüphelerim yok ama Nedim Saban' ın hayatımda ki önemini sorgulayasım var.

"Günlerden Cuma" yazmasam, cuma' ya ayıp olur diye tedirgin olmaktayım. Ayrıca ikinci cumada belli bir tarihi belirtmediğimden küçük harfle yazabilirim lakin ayırma işareti koymam ne derece doğru bilmiyorum. Edebiyatçı değilim, Noktalama işaretlerine yeteri kadar hakim olmayabilirim de... Hayat muamma biliyorsun değil mi?

Dün sabah ya da önceki akşam başlayan hafif şiddette ki baş ağrım, aynı şekilde devam ediyor. Biraz göbek yapınca sporu yoğunlaştırmak gibi bir eylem sonucu (ipsiz ip atlama misal ), sağ kulağımla birlikte başladı bu ağrı. 15-20 gün daha ipsiz ip atlarsam alışır, bu hep böyle olmuştur. Ayrıca hafta içi her gün bir dolu tabak, hafta sonu 2 dolu tabak yediğim çerezi yarım tabağa indirdim, işte bu beni çok yaraladı :))

Dün malum şehirlere verdim yine bedenimi, aman bi arnavut kaldırımları, aman bi ıslak caddeler, aman bi sokak lambası altında foterli adam gölgeleri, aman bi ceymıs bond, aman bi İstanbuuul, aman benim İstanbullumun kapalı çarşısının motorsiklet altında kırılıp dökülen kiremitleri, aman belimmm, bacağıımm, amaaann küt üm benim. Yirim yirim seni kütür kütür Cem :)

Günlerden Cuma, mektup yazdım kaldırıma
Abe öyle bakmayınız, bende sarıldım bazı bazı yalnızlığa. 

O zaman ben müsaadenizle kendimi öpeceğim

cem ben, kendiniöpebilengül