23 Kasım 2012

TAKIMELBİSEYLEDEGAYETYAKIŞIKLIOLANGÜL

offffff  rastgele yazsam...
ortaya karışık ve anlamsız kelimeler atsam
siz kafanıza göre birleştirseniz.  
ötesini yazmayacağım, bilesiniz

orda -niz redif olur mu?  -iz redif olur orda, ek çıkınca anlamlı bir kelime kalması lazım, redif olması için ki, kalan aynılar -yarım, tam- uyak şeklinde gidebilsin. Orda harf sonrası kalan kelimede anlam aranmaz ki, anlamı olmayan bir şey kelime olmaz.

Aslında kendisini sevmem ama sesi.....    bızzztttt diye devam eden geyiklerden sıyrılıp bi Ahmet Kaya dinleyim dedim, ben demedim toplu iş ortamında dinlemeye mecbur bırakıldım. Sesini sevmediğimden değil, hüznüne hazır olmadığımdan bu sitem. Ya da siz Sezen' den Yalnızca Sitem şarkısını dinleyin.

"Günlerden cuma olduğunun altını çizmeyeceğim" derken çizdim mi şimdi? "Bana perşembenin cuma olması ekstra mutluluk verirdi, cumanın cuma olması sıradanlaştı." diyeceğim de sopayla beni koşturacaklar diye korkuyorum. Ama bir şey olmasını istediğin zaman olmaz da sen "amannn ister olsun ister olmasın" dediğinde olur da bi haz alamazsın ya, heh öyle bi cuma sanki.

Ha o şey, takım elbiseli bir fotoğraftı o (bu bir kendini kanıtlama çabasıdır yazısı). Kaldırdım yazıyı sonra, tıklayıp "bu kayıt bulunamadı" gerçeğiyle yüzleşenlerin tarafıma gönderdikleri küfürleri bertaraf edebilmişimdir umarım. İnstagramım var ya, orda var yeterince fotoğrafım bu vesileyle hakkımda çirkin iddialar ortaya atan kişilere de cevabımı vermiş olayım. :))

Çirkin iddia; SANA TAKIM ELBİSE YAKIŞMIYOR :)))
İddia Sahibi ; ŞU ÇOCUK ( TIK ) 

yaa offff...

cem ben, takımelbiseyledegayetyakışıklıolangül...