14 Kasım 2012

KAHKAHAYLA GÜL BANA

Şimdi arkadaş geç otur şöyle, mühim mevzulardan söz edeceğim. Bi kere kilo aldığıma dair söylemler doğru olabilir, lakin artık bedenimle değil zekamla anılmak istiyorum. Biraz göbek yaptım hepsi o, ayva göbeği. Sonra kendime olan güvenim öyle geri geldi ki 20' li yaşlarım halt yemiş yanımda, hala taş gibiyim maşallah ( evet evet zekamla anılmak istiyorum :)). 20' liklere taş çıkartmamın yanında, yemeyip yanımda yatasım var, düşün nasıl imkansızı istiyorum her zaman.

Yahu muallayı sandala atııııppppp.... Söyleeeeetmeee hikaaayesiii...

Nerde kalmıştık;

Efenim lacivert takım elbise, lacivert çorap, lacivert boxer, lacivert-mavi kravat, mavimsi bi gömlek, kahverengi kemer saat ayakkabı ile kendimi öyle zinde ve yakışıklı hissediyorum ki, Allah seni inandırsın deli gömleği giyer modunda kendime sarılasım var, ki, duruma da ters düşmez yani, gömleğimiz eksik o kadar. Gömlek deyince, evet hala small ve slim fit gömlek giyiyorum, fit vücudumda gömleğin bel kısmı her daim bol kalıyor. nasıl ince bi belim var düşün, öyle "göbek yaptın, kilo aldın" deme bana...

Açık ve şekersiz olsun canım... şöyle bırakabilirsin, masa kirlenmesin...

Ve sabahları 1 ya da 2 dilim ekmek yediğim doğrudur, ha bir de muz evet muz kahvaltı sonrası.

Bak bu instagram denen yer var ya, orda garip şeyler oluyor ben sana diyeyim, sonra demedi deme. Ben bile yarı çıplak fotomu koyup kaldırdım, nasıl bi beğenilme arzusu, nasıl bi akıl tutulmasıysa artık. Manzara fotoğraflarıyla başladığım maceram neredeyse kendimi sergilediğim bir hale dönüştü ki acil şifalar diliyorum kendime ve o rüzgara kapılanlara. İnsan evladı beğenilmekten nasıl bir haz alıyor Allahımmm....

Canım bana canım deme, canını yerim bak canım, ağzına sumsuğu indirir, yüzünü gözünü pazartesiye çeviririm de bütün çalışanlar senden nefret eder canım.

bak bana "canım" deme dedim canım :))

Öğlenleri ekmek yemem, akşamları da yemem, günde 3 fincen yakops ( 3 in 1 ), 6-7 bardak ( küçük ) şekersiz çay. Ve bol bol su. Fit ve diri vücudumu bu şekilde koruyorum ha bir de günlük sporlarım var :))

cem ben, kahkahayla gülün bana, parmakla göstere göstere :))

(Fotoğraf yazıdan birkaç saat sonra eklenmiştir.  Kınayacaksanız beni buna mecbur edenleri kınayın.10-15 gün önce çekilmiştir ayrıca. :))