19 Kasım 2012

CEM KARADENİZ' DEN BİLDİRİYOR

Söylemişimdir belki, çok uykum var. Sabah çalan alarm sesi sadece hayal dünyasında yaşıyormuşum gibi hissettiriyor bana. Değildir, kalkmam gerektiğini hatırlatan şey bu değildir, daha vardır uyanmama vs iç çekişleriyle başlıyor hafta içi gün. Haftasonu da aksi bi söylem, " hayır o saat o kadar geç olamaz, bu kadar uyumamışımdır" şeklinde gidiyor kış kapısında hayat.

Önceki gece müthiş bir dudak acısıyla uyandım misal. Sanki biri tutup alt dudağımı ortadan ikiye ayırmak için uğraşıyor gibiydi. Sonra kanadığını hissettim ve kışın gerçekten kapıda olduğuna kanaat getirdim. Düşün bi dudaktan nerelere varabiliyorum. Dudaklarım çatlar da soğuktan, fazla seksi ve hassas dudaklara sahibimdir, en ufak soğukta çatlarlar.. :))))    bak buna kahkahayla gülebilirdim şuan ama kahkahamı içimde bastırıyorum; iş yerindeyim ve ciddi olmalıyım :))

haydeeeeee, hop hop hop......

uyanayım diye yaptım sen şeetme :))

amaaaaaaaaaaaaaaaaannn, kop kop kop kop.........

öhüm, öhüm neyse..
Aman bi kasvetli pazartesiiiiieeeeeğğğğğ, aman da çok uykum vaaaaaarrr, amaaaannn bırakın beni şurda kıvrılaaaaaağğğmmmm.

O tamam, o tamam eeeee o da tamam hatta oda tamam, salon tamam....  bakalımmm, eveeett hmmmmm, bu postta öpüşme yok mu, e var dendi bana :)

cem ben, gereksiz yazılar karadeniz türkiye' den bildirdim, bildirirm de tabiatım bu, genel bildirici.... saol, şeker almıyorum ben.