9 Kasım 2012

ALT DUDAĞINDAN ÖPTÜM CUMAYI

Alt dudağını ısırdığımın cuması hoşgeldin :)

Bak o deniz nabıl* mavi. Sanki o gökyüzünün mavisini yemiş yutmuş şahane bir manzara olarak karşıma çıkmış. Hani "bugün cuma, ışıl ışıl olmalıyız" diye denizle gökyüzü anlaşmış sanırsın. E durmadım fotoğrafladım, görmek istersen bakacaksın, nereye bakacağını bileceksin. ben her zaman hatırlatamam. Pardon ama benim önceliklerim, efkarlarım, kendimeküsmelerim, hayataküsmelerim, hopoturuphopkalkamamalarım, onlarımbunlarımşunlarım var, insaf lütfen ama. Ben kim için yazıyorum buraya söyle kim için, senin için tabi. Lütfen sen de biraz fedakar ol ve yazdıklarımı takip et, yoksa bu iş böyle yürümez, basar giderim hayata küsersin :))

ŞU şarkı takıldı bugün aklıma da dilime intikal edemedi, izin vermedim. Çünkü efkarlı bi cuma olsun istemiyorum da bakalım nereye kadar kaçarım (ŞU' yu tıklasaydın hangi şarkı olduğu konusunda oluşan soru işaretlerinden kurtulmuştun, hatta soru işareti bile olmamıştı.Büyük harfle yazdım, kalınlaştırdım ama ya, bu kadar ilgisizlik olmaz, önemsemelisin beni :))

Sonra hüznümüz hala mevcut çok şükür, bir de cebelleşmekteyim hala efkarımla. Çok katlı bi binanın terasında dövüşen iyi adam ve kötü adamı resmet aklında. Hani kötü adam iyi adamı binadan ha attı ha atacak ya, efkarımla mutluluğum arasındaki dövüş tam  o aşamada. Mutluluğum teras duvarında sallanıyor, ama sonunda iyilerin kazanacağı umudumuz ve son bi hamleyle kötü adamı binadan atan iyi adam filmlerine olan inancımızla ayaktayız çok şükür.

Neticede Dostoyevski içinde bulunduğu durumu tam anlatamayan Rusçaya çemkiriyor ya, o işin aslı tüm diller için geçerli bence. Ne yazarsak yazalım bi yere kadar anlaşılıyoruz. Düşün bi kadını 8 sayfada anlatan rus yazarlar bile şikayetçiyken durumdan, insanları kaşlı gözlü döşü kıllı şeklinde tanımlayan bizler ne yapalım, kime meramımızı anlatalım vs.

O zaman Cumanın hatrına bana iyi dileklerinizi yollayınız efem ve şefkat göstermek isteyen çekinmesin. Abla, kardeş, abi vs. Her türlü şefkate açığız :)

*yavrum mal mısın, "nabıl" değil "nasıl" olmasın sakın o. sensin mal, sensin, sensin, sensin ( bu da kendimle olan kavgam :))

cem ben, alt dudak mağduru ki öpmemiş bariz ısırmışım yav :)