2 Kasım 2012

AHAHA AHA HA AAA

ahahahahahaha aha aaaha  ha ha aaaaaaa  eeee   hımmm

Bak şimdi, içinden geçirdiğin o "ay ne sııığğğ bi giriiişş" söylemini iki dakika tutsan, sana neden bu girişi yaptığımı açıklayacağım oysa. Ön yargılarından arınmalısın beybi ya da.. erkeğe ne denir ki. erkekim mi?  :)

AÇ PARANTEZ Yeni fotoğraflar çektim kendime, farkında değilsin ama hepsinde biraz sen varsın....TAMAM KAPATABİLİRSİN

Ne alaka ya, ben ne anlatıyordum? (parantez içiydi o zaten, alakasını parantez dışında sorgulaman yersiz, laf kalabalığı yapıyorsun)

Ha giriş kısmına dair açıklama yapıyordum. Bu sabah uyandığımda kahkahayla gülerken buldum kendimi. Ortalama beşş saniye sürdü bu durum. İlk bir saniyesini saymazsak kalan üç saniye boyunca kahkahama "neden gülüyorum lan ben" sorgulaması eşlik etti. Son bir saniye ve devamında yüzümde, neden olduğunu bulamadığım neticelenmiş kahkahamdan kalan bi şapşallık, içimden geçen bi tuhaf soru ile kalakaldım. Sonrası garip, gün nasıl başlarsa öyle gidermiş ya, yalan. Daha kahkahadan beş dakika geçmeden başladı efkar. Neyse dışarı çıkıp havayı içime çekince daha iyi hissettim kendimi. 

Ya ne anlatıyorsun bilader ya, ya bi git çay iç kahve iç bir şey yap sabahın bi körü vır vır vır. Zaten o "neden gülüyorum lan ben" cümlesindeki "lan" kelimesiyle liseli kızlardan bi farkın kalmadı, serseri, nalettt, aksiiiiiii..

Cuma bugün ya, nefes borumda nefes alışımı engelleyen, doktorların stres kaynaklı dediği o şey, ortalama bi sıcaklık olmasına karşın sıcaktan sürekli soyunma eylemindeki ben, ve harbiden kıçımdan ayrılmayan efkarım....

cem ben, yine de severim cumaları ha ha ha