26 Eylül 2012

TINLANMAYANGÜL

Eylül olmasına karşın sıcak bi hava evet. Kaldı ki eylül can çekişiyor, ekim kapıda. Aman bi sonbahar aman bi hüzün aman bi hazan aman bi s.git Cem şahs-ı muhteremi. Haliyle başı ağrıyor insanın. neden haliyle olduğu kısmı da muamma, yalnız belli ki bünyede var bi anormallik.

Amaaann ( bi el havada diğeri göbek hizasında hafifçe sağa sola kıvırarak), "sanaldaki bütüüün hesaplarımı kapatacağım." diyeyim de " sakın, yapma, bu camianın sana ihtiyacı var" diye yorumlar yazın bana. Neticede ben de insanım, önemsenmek istiyorum haliyle. Ha bir de hayatımdaki bi dolu insana s.ktir çekesim var. İçlerinde çok sevdiklerim de var ama bunu yapasım da var. Bak o Lost dizisindeki duman diziden sonra benim aklıma girdi çıkmıyor diyeyim. Hay dumanının gelmişinii, geçmişini hobbbaaaaa (nasıl başladıysa paragraf aynı oynaklıkla bitmeli ).

İnstagram' a üye olmuş, lay lay lom fotoğraflarımı paylaşıyordum ama bir saman önce site direkt midemi bulandırmaya başladı. Et pazarına geeeeelllll. Benim et para etmiyor, çekememezlik benimki. E tabi saman da çabuk alev alan zaman gibi bir şey neticede.

E şimdi bütün suçu bünyeye atarsak olur mu? bu aşk olur mu, yanıma gelmesen gözüme bakmasan, içimi görmesen, yatağa girmesen bu aşk olur muuuuu. Aman yatak yoktu orda, sonradan girdi. Berbat bi eylem bu yaaaaa. Şarkıyı katlederken yakalanan baş ağrılı ve dengesiz blog yazarı (yazara bak, tam mal ) yakalandı ve öpüldü :))

Ha baş ağrısı diyordum, sadece bünyeden değil tabi, hayat ve içindeki insan kılıklı şahısların da etkisi vardır üzerimde, başımın üzerinde, orda evet. Hatta başımın üzerinde yeri olanlar var, onlara has istediklerinde gelip oturabilirler.

İçimde deprem sonrası açığa çıkan enerji kadar enerji var biliyor musun? Bi dolu deprem de yaşadım ama cıksss, atamadık. e kafada Lost' un dumanı, içte deprem enerjisi, kıçta hayat kazığı. Lan bu adamdan hayır mı gelir millete. Bir de, bi yazıma Post demek ve bloga yorum sırasında robot olmadığını kanıtla uyarısı eşliğinde asla ilk hamlede doğrusunu giremediğim doğrulama kodlarından eklemek istiyorum ki, millet bol bol konuşsun peşimden. Kaldırın abi onları yaa, olan yorum yazma isteğimi de öldürüyorsunuz. Çözemiyorum harf ve rakamları, zaten renk körüyüm....

Hadi tutmayın beni, işim var. Bir de ulan sevin beni diyorum bak kimse tınlıyor mu?

cem ben, tınlanmayangülüm ben

(nokta, virgül, ünlem vs hiiiiç tınlamadım, rastgele Ali kaptaaannn. Öldü mü lan o )