17 Eylül 2012

PAZARTESİNİN GÜLÜ

"Biri de bir bini de bir, sevdiğiiim dünyada bir" diye başlayan ünlü bir Banu Alkan şarkısıyla güne başladım. Yok güne "hay a... s...m dünya, kahrolası g.. s...n cümle alem, yeter a.. k... bi s...g.. başımdan" diyerek başladım, şimdi kimseyi kandırmaya gerek yok. Hatta çok zamandır böyle başlıyorum güne. Sonra, bugün facebook, twitter, instagram, friendfeed, whatsapp, viber, msn hesaplarımı* ve blogu kapatacağım görürsün sen" diyorum kendime de, kendimden tırsınca ve saatler sabahtan biraz daha uzaklaştıkça vazgeçiyorum. Kaynağı belli tabi, eksik kalan sabah şefkati, haliyle önemsenmek istiyorum sabahları. Mırrrrrrrr :))

Neyseeeee şarkıcısından daha popüler olan şarkının "neremi neremii " kısmına geldiğim saatlerde biraz daha toparlanmış hissediyorum kendimi, lakin cevaben "ağzının tam ortasını" demekten kendimi alamıyorum. Açıkçası bi iki küfür daha sallıyorum ama korkma, canını acıtmayacak cinsten, ki acısa bile benimki kadar acımayacağı garanti. Ayrıca yalnızlığın hası burda, geeelll abi gelllll.

Şarkı nerde nasıl bitiyor tam kestiremiyorm fakat ben erotik belgesel sunan Tarkan ses tonuyla "yirim yirim her yerinii" deyip mevzuyu kapatıyorum. Sonra otomobile binince başlıyor işte kazığın yağlısı acıtmaya. Sezen avaz avaz maşallah; gidiyorum bütün aşklar yüreğimde...  hay yüreğine yaaa. Tıkla o kısmı tıklaaaa, sen de acı çek okuyucu..:)  (amatör bi radyo sunucusu söylemiyle ; tüm gidenlere gelsin, gel evladım )

Mahallenin kızlarına hava atmak için bi cıstak şarkı bulup (yabancı olması şart ve ses sistemi), son ses yollara düşen 18-20 yaş arası bi yeni yetme misali ses biraz açılır, biraz daha. Ooooo acının hası burda.

Neyse bu ara telefonum çalmıyor ya, arayanım soranım yok ya şuraya numaramı yazasım var ki, sıkıldıkça birileri arasın. Yazdıktan sonra da kimse aramıyormuş, ana haber bültenlerinde intihara girişmiş de, birileri ikna için çabalarken görüyormuşsunuz beni. İşte o zaman hepiniz vicdan yapmalısınız, kahrolmalısınız. :))

Hay Allahım, mal bu yaaa, yapılmış ama olmamış bu (şahsıma bu söylem, üstünüze alınmayınız).

Tamam yav mesaj atsanız da olur, aramanıza gerek yok :))

cem ben, pazartesinin gülü

*yuh, gözüne girsin o kadar hesap :)