25 Eylül 2012

ÖYLE İŞTE

Bak şimdi iki elinle bi sarıl boğazına, ama başparmağının biri gırtlak kısmına gelsin diğeri de o parmağın üstüne ve şimdi hafiften bastır, az daha, biraz daha.... hah işte böyle yaşıyorum uzuun zamandır. Kaldı ki bunu eğlenceye döküp yazmaya çalışacağım, lakin sizin de içiniz şişti eminim.

Biliyorsunuz son zamanlarda ölümler, ayrılıklar, sahtekar insanlar, yalancılar ne arasan benim kapımda. Bi tecavüzcüm eksik diyeceğim de o işi de bütünüyle hayat görüyor zaten, saolsun. Pek beğenmiş olacak ki hiç çekilmiyor arkamdan. Buyursun, zevk almaya başladım durumdan zaten.

Geçenlerde de yazdım, bizim dağın durumu nedir acaba diye. Maşallah beklediğimden çokmuş kar kapasitesi, hadi hayırlısı. Allah başka keder vermesin ne diyelim. Deveye demişler bişi, o da demiş bişi işte ya da deve "nerem doğru ki" demiş de olabilir.

Son zamanlarda durmadan Sezen Aksu Söylüyor albümünü dinliyorum ve en çok "gidiyorum" şarkısını son ses, avaz avaz. Malum hep birileri gidiyor buralardan, hayatlardan, benden vs. Velhasıl boktan zamanları atlatmaya çalışıyor bünye.

Daha ne yazayım bilmiyorum, beni sevin işte. sonra çok ihtiyacım var birine şefkatle sarılmaya. öyle işte...

ha bir de uykusuzluğa devam, dün gece 2 ya da 3 saat ancak, belki, bi ihtimal.

cem ben