14 Eylül 2012

HAYALPEREST

Bi önce yazdıklarıma aykırı bir şey gibi duracak şimdi yazacağım fakat, içimden bir ses durmadan "seni özledim" yaz diyor. "Somut bir şahsı muhterem yok elbette" desem kaçınız inanırsınız bilmiyorum ya da geçmişteki kendime sen diye hitabettiğimi ve "seni" derken kendimi kastettiğimi söylesem, daha belki de üç yazı önce geçmişine neredeyse küfreden bir adam olarak hiiiç inandırıcı olmam değil mi?  fakat inandırıcılığım kimi ne kadar bağlar ve hatta kendimi bağlar mı bunları sorgulamakta da fayda var. Blogun ennn tepesinde blog isminin hemen altında, bi tanıtıcı yazı var, ne diyor orada kabaca, "yazdıklarım hayallerimi bağlar, gerçek hayat üstüne alınmasın."

Ya da bi hayırsever, beni tanımasa dahi "bu kesin beni özlemiştir, du iki seveyim şunu" deyip, şefkat gösterisinde bulunabilir, ki, bilmem kaç yazıdır şefkat diye bağırıyorum ama nerdeeee duyan. Ve fakat kimse benden devamında bi ilişki ve dahi aşk beklemesin. Bu yöndeki bütün girişimler bi kere bünyemde ters tepiyor. Yine daha iki yazı altta yalnızlığa devam demişimdir, kesin demişimdir. Kaldı ki yalnızlığımla dün akşam ön sevişmesi oldukça uzun bi aşk yaşadık. Artık ayrılamayız kendisiyle :))

Günlerden cuma olduğunu bilmeyen yoktur ama, ben gibi bi şuursuz çıkar da blogu okursa diye hatırlatayım yine de dedim. Çilek gibi bi gün, öyle böyle mis gibi gün olduğundan da bahsettim. Kaldı ki bi tık arttırılacak övgü, abartı sınıfına girip  her an cumayı şımartabilir diye susmaktan yanayım. Bilirsiniz aşk meşk işlerinde de böyledir. Karşı taraf şımarmasın ve tepeme çıkmasın diye, hep bi noktada tutarsın ilgini ya da ben öyle yaptım eskiiii zamanlarda da meğerse hatamıymış bu. Abi hatamıymış, öylemiymiş yahu. konuşsana :)

Şimdi böyle cart diye bitecek bu yazı, gururum ve cuma arasında kaldığım, evelediğim gevelediğim, yeter dediğim noktaya bir çırpıda ulaştığım anlardayız ki bitirmeli yazıyı, sonra; yitirmeli ne varsa...Bence tıkla o yitirmeli ne varsa ya, tıkla ki deli kızın türküsüne ulaşasın. Cuma cuma yumuşacık.

Biter ve bitirirken şerefinize kaldırırım hayallerimi.

cem ben, hayalperest