3 Eylül 2012

EEEEEEEEEEEEEEEEE

Yorucu bir hafta sonu ve uykusuz geçen bir küsür ayın sonrası ( hey sen, pis pis gülme ) bitap düşmüş, düşmemişse de düşmesine ramak kalmış bir adam var karşınızda.
-Bakayım, gözlerim kapanıyor yahu, demek ki var bi düşme durumu :)

Güzel bir hafta sonuydu ve tam benlik, bir uçtan bir uca duygular ; ayrılık, acı, mutluluk, aşk?, nefret, ihtiras, korku, macera, fırtına, rüzgar ve dahası..:)  e sonra pazar geldi lanet olası ve hatta pazartesi.

"Karadenize karşı kahvaltı misss" demiş miydim? dediysem de burda dememişimdir, ama öyle. Sohbet mis, bakışlar mis, aşk yok henüz ama şefkat mis, ben mis, hayat mis.

Yahh mis gibi olmuşuz işte, mutluluklar daim olsun inşallah, dost-düşman, eski-yeni herkes için.

Aynı dili konuşmak güzeldir, aynı müzikleri dinlemek, hayata aynı pencereden bakmak... güzelmiş, bildim.

Uykum var, saçmalamaktan öteye de gitmez yazılanlar şimdi. O zaman ne diyoruz ; Karadenizde kahvaltı misss  :))

Siz yine de sevin beni; abi, kardeş, arkadaş, dost ya da içinizden geldiği gibi. Bi kişinin inisiyatifine bırakmayınız  :)


cem ben, cem ben, cem mişim ben, ben cem miyim?, ben cem değilim, adım cem değil, sahte bu, gerçek adım cemalettin, sahne ismi olarak kullanılamayacağı gibi blog ismi olarak da kullanılmaz :), cemalettin' den dönme cem ben, bana biri bi çay söylesin ya da kahve, aaa frappe de olurr Pandora :), ulan gitti aşureler, o makarna da çöpe gitse bitmişti her şey, pazartesi ne gıcık gün, uykum hala vaaaaaaaaaarrr

eeeeeeeeeeeeeeeeee

ŞARKI(MIZ) . bu şarkıyı dinlemeyen, dinleyip sevmeyen ve bunu bana belli eden gözüme gözükmesin bak :))