14 Eylül 2012

DAHA KARPUZ KESECEĞDİK

Bak benim canımı sıkma dünya, gelir o kulağını ısırırım sonra emekliye ayrılmış boksör gibi dolaşırsın ortalıkta, efendi ol.

Evet bu tehditvari girizgahtan ve korkudan olduğu yerde ve ayın etrafında dönmeyi unutan dünyanın "kendini toparlamasını" diledikten sonra gelelim oraya, yok siz buraya gelin ya da bi yer belirleyip orada buluşalım ya da...  aaaaaaaaaaaaa herkes kalsın olduğu yerde beeeeeeee, delirtmeyin beni ..:)

kahve içer misiniz?
yapın da ben de içeyim sonra
ya da çay, oralet, kuş burnu, deve tırnağı :))

Aman gıdısından aldığım, ablak yüzünü okşadığım, yanağını ısırdığım, göbeğini çimcirdiğim cuma ne kadar güzel geldin bugün gözüme. Allı morlu, süslü, temiz pak, duru bi deniz gibi, sanki kalemle çizilmiş esmer bi yüz gibi, filmlerde yaşanan bir aşk gibi. Miss gibisin cuma bugün, miss gibi. Neyse yeter bu kadar sevgi, şımarma yapıştırırım ağzının ortasına cuma kere.

Efem soğuk bir şey de ikram edebilirim; soda, meyve suyu, direkt meyve bile olur. Çekinmeyiniz, söyleyiniz :)

Uykusuzdu gece, ki bu benim için olağanlaştı artık. Aramızda kalsın ama gece ara ara uyanmak, kalkıp karanlık evde salak salak dolaşmak hoşuma gitmeye başladı yav. Polyanna mı çaktırmadan öptüüüü, biri başka bir şey mi yaptı bilmiyorum da, bu hallerdeyim işte :)

Sonra benim de bi instagram' ım var artık. Atlarkın zıplarken düz duvara tırmanırken fotoğraflayıp paylaşacağım herkesle. Gülme, gayet ciddiyim.

Bak sıcak soğuk içecek istemezsen, hazır yufkadan bir şey de yapabilirim, olmadı çalışır çabalar hamur yoğurmayı ve dahi sevgimi de katarak onu yufkaya çevirmeyi de öğrenirim.

Sonra yanaş yanaş, bak ne diyeceğim. Benden duymuş olma ama, bu dünya gerçekten bi öküzün boynuzlarında gibi, sanki, galiba, bittabi, pek tabii, öyle. Sinek konmasın kıçına öküzün, yanarız ha. Hadi öpün cuma gününü, gidecekmiş :)

Bari bi karpuz keseydik yaaa...

cem ben, daha karpuz keseceğdik