26 Ağustos 2012

PAZAR PAZAR KULAĞIMDAN ÖPTÜM KENDİMİ

Hadi leeennn aşkmış! üstüne çıkıp tepinmenin insani yanı olmasın o sakın.

A pardon, blogta yayınlanacaktı bu değil mi?..

Pazar diyeceğim de, pazarcılara çemkirmek gibi bi tavır sergilemekten korkuyorum. Üstelik gayet makul şeyler söylüyorum da seçtiğim kelimeler... oooooo  ıııııııı onlar ahlaksız biraz, evet.

Şimdi aşkı öpüp çoğaltmaktan da bahsedebilirdim ve fakat öperek çoğalan bi canlı türünün olmadığına karar verdim. Hoş aşk başlı başına bir ''şey'' di değil mi?  sahi aşk neydi bilader (Bak tam bu noktada ''senden sonra yaşadığım her şeydi aşk'' der, yalakalığın kralını yapabilirdim ama yapmadım, neden?.. kaplumbağa ve dede ilişkisi yok burda yaaaa...:) )

A ben size bi süt tozlu kahve yapayım isterseniz. Ben de bilirim sütlü deyip süt tozlusunu kakalamayı ama dürüstlükten ödün yok görüldüğü üzere. Tıpkı ''senden sonrası aşk'' yalakalığına teslim olmadığım gibi. Neyse gel içelim kahveleri aşkın üstüne soğuk su niyetine, olmaz mı?

Sonra ben aşktan az önce romantik serseri olmayı da becerebilirim de, söylemekten çok yaşanarak tadına varılacağından ve şimdiki bu bahis kendimi birilerine yamıyormuş imajı  vereceğinden susmayı yeğliyorum. Ama gerçekten aşktan az evvel ve hatta hemen akabinde romantik olabiliyorum, tabiatım bu...:)

Ne diyorduk?

Sayın pazar, utanmasam seninle sevişeceğim bugün de ben daha minyon seviyorum, sen bana fazla irisin. Bir de sen bana mı bakıyorsun başkasına mı yaa, nasıl gözlerin var senin öyle...

Neyseee, neticede ütüyü de yaptıysak değmeyin keyfimize. Son olarak pazar deyince aklıma neden hezarfen havaalanı geldiğine dair en ufak bi fikri olan var mı?, benim yok ama bu hep böyle olmuştur. Rock'n coke, çadır, müzik, çılgınlık... bunlarla bi alakası var mıdır acep?

bızzzztttt....   kulağımdan öptüm kendimi...:)

cem ben; cem miyim ben, ben kimim, pazar mı?, hezarfen, roc'n.....

ha unutmadan;  gür akad, cem ağabey i dinleyiniz.