15 Ağustos 2012

HIRRRRRR

Şimdi yeni şeyler yazacağım, hazır mısınız?
-yeni şeyler
"işte yazdım" desem, beni taşlamak için adresimi araştırmaya koyulursunuz eminim. :) Taaaabi ki yeni bir şey yazmayacağım, elimde bir "yeni" yok çünkü. Bildiğiniz, bi alt yazıda bıraktığınız gibiyim. Yok belki o yazıdan sonra biraz daha sarılmış ve de sarmalanmış olabilirim. Sevilmek güzel şey neticede, sağolsun dostlarım.

İnanması güç gelebilir fakat telefonla 20 günde 2000 (ikibin)' den fazla mesaj attım desem, bittikçe yeni paket aldım desem, çılgın olduğumu düşünür müsünüz? Aslında liseli bi gnçtrk için gaayet sıradan bi rakam bu ama 34 yaşında, karta kaçmaya meyleden ben gibi biri için olağan olmamalı, değildir herhalde. Ayrıca kart olan da sensin..:) hem ilaçlar her zaman çare olmuyor, insan yazdıkça rahatlıyor, ben ne yapayım. Eşe dosta yazdım rahatladım, yazdım rahatladım. Hayır bu süreçte arada dostlarımın benden kaçması ihtimalini de düşünmedim değil. Düşünsene numaramı engellediklerini..:)   dostlar kaçmaaazzzz, bilirimmm, candır onlarrr.

Yerle yeksan değilim yahu, mesajlaşma hastalığına yakalandığımdan dolayı böyle oldu durumlar..:)

Karadeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz

Ne zamandır yazmıyordum bunu, rahatladım. Zaten karadeniz' i seven biriyken, kendisine aşık pozisyona geçmiş olmam ne kadar manidar. Sis' ine, denizine, rüzgarına gurbaaan. Deniziyle, Kalesiyle, ışığıyla her akşam tam karşıma oturur  da  iftarımızı birlikte yaparız biz onunla. Öyle candır, öyle dost, arkadaş...

Hoffffff, daha yazasım yok en azından anlamlı cümle kurasım yok. sarıp sarmalanasım var sade. kafayı yemiş olma ihtimalim de olabilir. Kafa da benimmm mide de, kime ne.

Hırrrrrrrrr....


cem ben, ısırır