12 Temmuz 2012

SELÜLİTLERİNİZDEN KURTULUN (YOK DEVA BEN DE DEĞİL, BENİMKİ RİCA. BU NASIL Bİ BAŞLIK YAA)

Hapşırmaktan bıktım, bıkarken buna neden hapşurmak derler diye düşündüm. Tdk bile hapşırmaktan bahsediyor. Sonra kadınları anlamaya çalışmaktan vazgeçtim, ne haliniz varsa görün. Bi daha size aşık olan da şey olsun (çok mu ağır oldu, s.ktret).

Kadın deyince Rusya' da aklı selim hatunlar toplanmış, topuklu ayakkabıyla 100 metre yarışı yapıyorlar (kısa mesafe ama 100 konusunda emin değilim). Bir de geleneksel topuklu ayakkabı koşu yarışmasına dönmüş olay yani, gelenekselleşmiş ne acı. Yerlere uzananlar mı dersin, sendeleyip düşmemek için depinenler mi dersin, kalkıp yarışa devam etmek için yırtınanlar mı dersin. Allah gerçekten akıl versin diyeceğim ama Allah vermiştir aklı eminim, kullanmayı bilmiyorlarsa ben ne yapayım. Aha istiyorsanız izleyin  Ha bir de çirkin kadın yokmuş, bakımsız kadın varmış, yersen. Geçen bir tweet gördüm "çirkin kadınlar bacımız olur" yazmış herif, pek hoşuma gitti..:)

"Aman erkekler çok mu akıllı?" demeyin, dellendirmeyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Onları da kadınlar yazsın, banane kardeşim. kaldı ki blog camiasına hakim kadınlar yeterince yerle bir ediyor bizleri.

Sıcaklardan bahsetmeme gerek yoktur belki ama bahsedeceğim. Sıcağın bende ki karşılığı çok başka bir şey.  Ne olduğunu tam çözememekle birlikte çok fazla acı çektiğimi, günde en az iki kere duşa girip rahatlamaya çalıştığımı, rahmetli orhan boran' ın elinde sabitlenmiş o mendilinin peçete olanının bende sabitlendiğini, nefes alışımın acayipleştiğini söyleyebilirim. Her şeye rağmen sabahları ısrarla çektiğim şınav-mekik ve akşamları yaptığım 30 ila 60 dakika arasında değişen sporun da etkisiyle belki tam bir işkence şimdi hayatım.

Kıç kadar plajına ancak uzaktan bakabildiğim karadenizi de yerim ben olmadı içerim diyeceğim ama o deniz denizlikten çıkıp sidik birikintisine dönmüştür eminim, en azından yüzülen bölümde çiş yoğunluğu gayet fazladır. Plajda üstüste insanları görünc midesi bulanıyor insanın. Kim kimin yüzüne yüzüne osuruyordur acaba.  Off apış arası kokuyordur oralar hep.::))

Son olarak bikini giyecek bayanlara bi standart getirilmesini talep ediyorum. Belli bi oranın üstünde selüliti olana bikiniyle yüzme yasağı gelsin. pantolonla yüzsünler, lütfen.

Herkesi denizden ve dahi tatilden soğuttuysam ben müsadenizi istiyorum...

cem ben, gıcık...