30 Haziran 2012

ÇEKTİR GİT

Hayır çeşmeden su içmedim, sadece dişlerimi fırçaladıktan sonra bir iki damla yutmuş olabilirim. O kadarını yüzerken de yutuyorum zaten. Sonra ben durmadan yüzerim, bu yüzden bir yüzücü kadar mükemmel bir fiziğe sahibim de cümle sonunda mı gülsem, parantez açıp parantezin içinde mi gülsem bilemedim. Kaldı ki parantezin içine gülebilmem için önce onu açmam lazım. Aslında kapatmadığın bir şeyin içinin olmayacağını da bilmeliyiz. Sonra salonla mutfak arası 30 dakika yürürüm akşamları, sabahları da bir o kadar dışarıda yürürüm.

Haydeeeee... Havai fişek patlattı yine bir düğün sahibi. Geldiğim şehirde bütün düğünlerde yapılıyordu bu gösteri. Öyle ki yapmayan dışlanıyor, neredeyse parmakla gösteriliyordu, hem de orta parmakla..:)  Değişik olurdu düğünümde havai fişek patlatmayı istemem. Son cümlede ''düğünüm'' kelimesinin acayipliği, ''havai fişek'' söyleminin değişikliğini ezdi geçti, farkındayım.

Saat kaç yahu...   01:05 .

Ben kaç bardak-fincan-kupa-tas-kap jacops içtim bu akşam, düşünüyorum.  evet yeterince içmişim, bir fincan daha içmeyi isterdim doğrusu, ama sağlıklı beslenmeyi ilke edinmiş, sportmen bi ruh ve fit bir fiziğe sahip bir insan olarak bazı şeyleri kontrol etmem lazım, dozunu ayarlamam da lazım. o lazım bu lazım, aşk lazım değil kalsın.  Ayrıca üst satırda altı çizili kelimenin altını çizdiğimi yazarak belirtmek isterim, hatta bunun da altını çizerim. Neticede altını çizdiğim kelimenin altını çizmiş olurum ya da benzeri bi saçmalık.

Bronz bi ten güzeldir, severim. Yalnız belli bir yaşın üstündeki bazı insanalrın bronzluğu amele yanığını anımsatıyor bana. Kaldı ki amelenin değişken bronzluğuna duyduğum saygıyı, kendisine duyamıyorum da... ''Yaşlandıksa ölelim mi?'' deme arkadaş, ''bazı'' dedim ya kendini o bazının dışında say işte. Ben mi öğreteyim kendini avutmanın ya da mutlu olmanın yollarını. Bkz. Polyanna işte..

Ne alaka... Yalnız bir cumanın etkisi belki, hayaller, hayaller....

Okan bayulgen' i yüksek sesle izlemek ne eglenceliymiş. Geçmiş zamanlarda insanları rahatsız ederim korkusuyla kısık sesle izlerdim ama geçen hafta bir iki yazıda belirttiğim durumlardan sonra saldım iplerimi. Bugün cuma ve pazartesi akşamı gibi buralar, sessiz sakinnnn... Alem hafta içini bekliyor, hafta sonu kimseyi rahatsız edemeyeceklerini düşünüyorlar sanırım....

son olarak şuan izlediğim reklamlarda ki çocuğa ''mal'' der, sizlere iyi geceler dileklerimi sunar, çeker giderim. giderken de kendime ŞU şarkıyı gönderiyorum..
(saat 01:00 i geçtiğinden sanırım başladı komşularım gürültüye, saatleri yeni geldi, diğer türlüsü rahatsız edici olmazdı:::)))

cem