28 Ekim 2011

8 MB HIZA GEL, BOK VAR

ttnet' in yavaşlığından, müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden, kopmalarından, kablosundan, bokundan püsüründen usandım. 3 yıllık sözleşme gereği ben kurtulamıyorum ama imkanı olan varsa tez zamanda kurtulsun bu kurumdan

‎4 mb hızdaki bağlantımı 8 mb e çıkartmak için arayan müşteri hizmetçisi! gayet tatlı bir sesle, '' 5 tl karsılıgı 8mb e geçmek ister misiniz?'' demiş ve bildiğin beni keklemiştir, çünkü bulundugum bölgede en fazla 4 mb hıza cıkabiliyor bağlantı.

ve ne ilginçtir ki, 1 hafta önce aynı tatlı sesli temsilci 32 mb teklifinde bulunmuş, 4mb i geçmiyor arkadaş söylemlerimi ''öyle olsa sizi aramazdık'' ile geçiştirmeye çalışmıştır.

ve yine ne ilginçtir ki, bu görüşmeden 3 gün sonra, 8mb hızım 1 mb e bile ulaşamadığı için cebelleştiğim ttnet müşteri hizmetleri sorunumu çözememiştir. Hızı 6mb e çıkartmaya çalışmış fakat bağlantı sağlanamamıştır. çünkü 4 ün üstü desteklenmemektedir.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULU ki daha çok saygısız kelamlarla duyurasım var durumu ama kamuoyu faktörü buna engel olmaktadır..:)

ve ayrıca;

notundan, sınavından, kurumundan, defterinden, kitabından, ülkeden, haberlerinden, felaketlerinden, fakirliğinden, fazla zengininden, göstermelik yardım kampanyalarından, şu marka adına şu kadar bağışlayanlardan, halka hizmetten çok markaya hizmet edenlerden, teröründen, derin dünyadan, terörist devletlerden, satanlardan, satılmışlardan,  fakir edebiyatından, soyanlardan, çalanlardan, açgözlülerden, açıkgöz geçinenlerden, mallardan, kadınından, erkeğinden, seksinden, ön sevişmesinden, son sevişmesinden, ondan, bundan her bi halttan sıkıldım. körolasıca dünya...


acıdan geçtim güzelleştim

OYUN

Şimdi ne kadar uzun cümleler kursam da anlatamam hali. Şizofren hastalığının kıyısında, bucağında dolaşıyor beynim. Hayallerim tamam, özlemlerim tamam, umutlarım tamam. Rüyalarımı da kattım mı senaryosu tamamlanacak hayatın. Tanıtım filmini de çekeceğim elbet, can alıcı görüntüler ve repliklerle.

YA DA;

Tiyatro sahnelerini temizleyin, tek kişilik bir oyun sergileyeceğim kendime...


acıdan geçtim güzelleştim

15 Ekim 2011

ZEYNEP ÖLMÜŞ

Zeynep ölmüş duydun mu?
Bi sabah başladığı hayat mücadelesini, önce beyni sonra kalbi kaybetmiş ve 
Sonbaharda, ömrünün baharında; iki küçük çocuk, eş ve kardeşlerini bırakıp gitmiş.
Otuzunda,
ömrünün baharında zeynep ölmüş...
duydun mu?


acıdan geçtim güzelleştim

11 Ekim 2011

UMUT ÖLÜR

O zaman son bahar gelir,
hüzün gelir,
ayrılık gelir...


Birileri gider,
birileri mücadele eder,
birileri kalır...

o zaman sonbahar gelir,
ve umut ölür...

acıdan geçtim güzelleştim

9 Ekim 2011

CİNSELLİK

Teknoloji ve beraberinde gelen olağandışı cinsel obje ve bir dolu şeyden kendimizi koruyabildiğimiz sürece, insanlığımızı koruyabileceğimiz zamanlardayız. Sigmun freud hiç yanılmamıştır...


acıdan geçtim güzelleştim