3 Temmuz 2011

AL SANA PAZAR

Sevmiyorum hacı ben pazar günlerini. İstediği kadar güneşli, cicili bicili bir gün olsun. Ağzını yüzünü boyasın, dekolte giyinip gelsin, kulağıma erotik bir şeyler fısıldasın ve hatta bi direk etrafında en profesyonel tarzıyla striptiz yapsın, yine de sevmiyorum canına yandığımın pazarını.

Bi mahallenin tadilat sesi hiç mi bitmez, sürekli mi bi çekiç, bi çocuk, bi insan sesi eksilmez. ''bugün pazar lan, bi kısayım gürültümün sesini'' demez mi insan. Gürültünün sesi nasıl kısılır, sesi kısılan bir gürültü kısılınca gürültü olmaktan çıkmaz mı? soruları içimizde kalsın. Şurda azcuk ucundan küfredip çıkacağım lanet olası. Ha bu gürültünün pazarla olan ilişkisini hemen kurayım; cumartesi, cuma ya da diğer günler batmayan bu gürültü, toplumda yerleşik olan ''tatil günü pazar sakin geçer'' mantığından yola çıkıp batıyor bana. Pazar hiç aslına uygun davranmıyor, pislik herif.

Sabahtan beri tek istediğim odanın camını açıp, kahve ve sigarayla keyif yapmak ama ne mümkün. Gürültü ile eşgüdüm ve dolayısıyla eş zamanlı çalışan arılar, planladıkları ''bu herifin gününün anasını üzelim'' operasyonunu başarıyla gerçekleştiriyorlar. Neyse efem camı açmamla içeriye giren, girmeye teşebbüs eden, vızıldayan arı sesleri pazarıma ilaç oldu. Kimisini öldürdüm, kimisinde de odanın bir ucuna kendimi kamufle edip geldikleri gibi giderler mantığıyla beklemeyi seçtim. Velhasıl gün itibariyle iki arı katili bi biçare duruyor karşınızda. ben de durmak yok yola devam diyorum onlar da, bakalım akşama kadar neler olur. Fakat çok kararlıyım bu odanın camları açık, elimde kahve yanında sigarayla geçireceğim günü. İsterse ejderha girsin camdan..:))

Sezen dinliyorum var mı pazar. zoruna gitmesin..

Ayrıca bu internet yasakları ne zaman başlayacaktı. Ben bu yasağın boyutunu da anlamış değilim zaten. Ne yani şimdi anadan üryan bedenleri seyredemeyecek miyiz internette. Sınırı ne; gözler, meme uçları ve belden 10 cm aşagıya kadar olan kısma siyah bant çekilirse yasak delinmiş olur mu?  hayır yetkililer çekmiyorsa ben çekerim o siyah bandı, otokontrolüm iyidir yav. Hem o bedenlerden bizim buralarda (dolayısıyla bir çok yerde) yok, olsa onlardan rica ederdik herhalde. Manyak mıyız gerçeği varken sanalına sarmaya. Sonra hadi bunları yasaklandı da şu televizyon kanallarında dönen maceralar ne olacak. Şu gençlik dizilerinde, atıyorum 3 kız 3 erkekten oluşan bi grup özellikle permute edilip, her bölümde aynı gruptan farklı kişileri birbirleriyle eşleştiren diziler ne olacak. Bu çok daha ahlaksızca.
(gerçekten bu gruptan kaç farklı çift çıkar, unutmuşum formulünü. 3! / (3-2)! * 1! miydi?)

hadi iyi pazarlar....


acıdan geçtim güzelleştim