26 Kasım 2010

BU YAZIYA NASIL BİR BAŞLIK ATILIR Kİ...

.Amerikan filmlerinde ki suçluların aptal olduğunu düşünüyorum. İyi adamın arabasıyla peşine düştüğü suçlu nedense her defasında araba yolundan koşarak kaçmaya çalışır. Hiç aklına gelmez arabanın giremeyeceği yerlere-yollara sapmak. Aslında popüler Amerikan filmlerinin çoğunu aptalca buluyorum, bir de paraları olmasa nicedir halleri.

.Zulüm gördüğü beyazlardan hırsını almak isteyen zencilerin sinema sektörüne yöneldiğini bilmeyen yoktur herhalde. Bu yüzdendir ki vücudumu siyaha boyayıp Amerika' ya göç edeceğim. Midem kaldırırsa bahsi geçen filmlerde başrol kapmaya çalışırım..:)

.Taban tabana zıt düşünen iki düşünürün! haber kanallarında boy göstermelerinden de sıkıldım. Mehmet Barlas ve Emre Kongar' la başlayan (Yorum Farkı), zamanla suyu çıkan bu tür programlara bir sınırlama getirilmesi taraftarıyım. Yasakçı bi bakış değil bu elbet, yayın kuruluşunun iradesi dahilinde sınırlandırılırsa pek mutlu olacağım.

.Bir çocuğum olduğunda ilk işim onunla yaşadıklarımızı yazacağım bir blog açmak olacak. Bu akşam, belki de kötü günlerin şimdilik biraz daha hafiflemesinin verdiği rahatlıkla farklı blogları dolaştım. Bi dolu anne çocuğuyla ilgili bir blog aktivitesine girişmişken, bir tanecik babanın bunu yapmadığını fark ettim. Bi ilki gerçekleştireceğim, kararlıyım. Bu arada bu bloglar içinde çok beğendiklerim de oldu, misal; deli anne...

.İnek, koyun, keçi v.s. yetiştirmek için canla başla uğraşan insanlara özenip, benim de yetiştireceğim bir şeyler olsun dedim ve desert operations diye bir savaş oyununa sardım. Henüz herhangi bir savaşım yok, asker yetiştirmekteyim. Aslında savaşmaya niyetim de yok, kıyamam alemin canını dişine takıp inşaa ettiği binaları yıkmaya. Zaten savaşa da karşıyım. Oyuna üye olduğum gün kafam karışıktı hocam, sonrası da inat...:)  Neyse  oyuna üye oldum, adabımla asker, ajan, o, bu yetiştiriyordum oyun çöktü. Sanırım tarihinde ilk çöküşüdür, neden?  ben üye oldum da ondan..:)

.Sezen Aksu ile ilgili bütün haberlerin altına, referandum öncesi başlayan ''Sezen karşıtlığını'' yansıtan insanları görmekten de sıkıldım. Elbette fikir beyan etmek serbest de güzel kardeşim haberle ilişkilendir azıcık yorumu olmaz mı?

-Sezen Aksu Almanya' yı salladı (konser haberidir).
*O artık iktidar yanlısı, cd lerini kırdım (yorumdur)
Aman ne maharet. Cdleri kırmış, çok üzüldük ailecek. Sanki cd leri sorduk sana.Hepsinin inadına patlatıyorum bir Sezen şarkısı daha. Aha buyrun siz de dinleyin (şarkı).  Seviyorum seni Sezen.

.İzin dolayısıyla iki karış olan sakalımı kesmek istemiyorum, keşiş gibi gezeyim ortalıkta olmaz mı? Çalışanlara saç-sakal özgürlüğü gelsin. Küpe ile başlayan özgür kapı zorlamaları belki bunlarla devam eder. tek derdimiz bu kaldı ya, onu da çözdük mü tamamdır.

Bitirdim dostlar, Amerikan filmi izleyeceğim...


gereksiz adam
.