7 Mayıs 2010

CUMA YAZILARI-1.858.297

Bugün cuma. bilmeyenlerde öğrensin diye yazayım dedim. Biliyorsunuz cuma demek bi külçe altın ya da parayla dolu bir cemis bond çantası gibi bir şey nazarımda. Fakat bu cuma biraz lekeli, soluk ve eski lira değerinde ya da buna benzer bir şey.

Neden?

1. Şuan itibariyle baş ağrısı ve gribal bir durumla karşı karşıyayım. Hemen gerekli önlemleri almaya gayret gösterdim tabi ama yine de var bi gıcık durum ortada.

2. Durup durup bahsettiğim ALES sınavına girmeye karar verdim. Tamam döneklik benimki belki ama son kararım budur. 40 tl ye yazık değil mi?

Böyle olunca da geçmişte açıklamasını yaptığım "cuma oldu cumartesi, cumartesi oldu pazar" teorimle yüzleşmiş bulunmaktayım. Bu ağır yıkımın altından kalkabilmek için elbette pazar sınav sonrası bir "öç alma" seansı yaşayacağım pazarla... hayırlısı bakalım...

Fakat bu cumaları üzerime çöken "kanadı eksik melek" edası, ağzımda sevişme sonrası sigara tadı ve hayatın anasını ağlatmış adam duruşu eksik değil halihazırda.

(Sevgili cuma sana yukarıda saydığım lekeleri temizlemek için var gücümle çalışacağım, azimliyim ve senin ap-pak halini ömür boyu muhafaza etmeye kararlıyım Allah' ın izniyle)


gereksiz adam