22 Nisan 2010

ALLAH BAYRAMLARIMIZA ZEVAL VERMESİN

Perşembeler cuma öncesi dayanılmaz günlerden biridir aslında. Çarşamba kadar olmasa da tatile bir kala sıkar adamı, daraltır az çok. Kişisel istatistiklerim de gösteriyor ki toplumun geneli çarşambayı ve perşembeyi çok sevmez. Alışveriş merkezleri bu günlerde ekstra bir durum olmadıkça daha sakindir. Televizyonlar boş gelir bana Avrupa Yakasından sonra. Tematik kanallarda boşsa gel bak sen sıkıntıya (yok hocam, kitap okumaktan vazgeçtim bile ben).

Bu hafta perşembe pek sevilesi bir gün oldu 23 Nisan dolayısıyla. Tamam bu günde kurulmuş TBMM ve gün Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilmiş. Evet, büyük mücadeleler olmuş ve ülkenin düzene girmesi için önemli ve büyük bir adım atılmış... ama ne bileyim tatil olmasa bugün, bu kadar güle oynaya karşılar mıydım bilmiyorum. Çifte kavrulmuş oldu durum yani..

Sonuç olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve benim tatilim kutlu olsun... Her günümüz bayram tadında olsun ve bayramlarımız dolayısıyla tatil günlerimiz artsın. Bütün bayram öncesi günler, dini bayramların arifesi gibi olsun (yarım gün tatil..:)) bol tatil olsun hocam, 365 günün 265 günü tatil olsun.. tatilleri Allah başımızdan eksik etmesin. Paso yatalım...

(türkiye kadar tatil yapan ülke yok diye düşünenler de biraz daha araştırsınlar bu durumu bence)


gereksiz adam