27 Kasım 2009

ORTAYA KARIŞIK KAVGA

Şunu anlamıyorum; dünyada sadece kurban bayramında hayvan kesilmiyor. Alem eğlence için hayvan avına gidiyor, öldürüp ölüsünü bile almıyor, neden sadece kurban bayramında bu ''hayvanlara acıma içgüdüsü'' oluşur millette?

Toplu olunca herhalde,toplu katliam söyleminden tırstığımız için, toplu deyince katliamı eklemek istiyor içimizden bi ses demek, ekleyip tırsıp, gıcık oluyoruz demek..
demek demek...
demek ya da dememek işte bütün salaklık bu cümleyi kuranda (bkz)

Ay kurbanları kesmeyelim, aç doyuralım daha iyi, yazık onlara, kuyruklarına kurban emmoğlu..böğğğ..

Kurban' ın doğuşunu biliyorsunuzdur eminim, eğer farklı bir şey yapılması istense yaradan meleğe söylerdi, hatta ol derdi melek peygambere koç getirmez aç çocuk getirir bunu doyur derdi. Yarı yolda Yaradan ve Melek arasında iletişim kopmuş değil ya, yani öyle Gsm iletişimi şeklinde değil ki bu durum iletişim kopsun..

bu sucuklar, bu bu et ürünleri sağ hayvanın budundan alınıyor, hayvanda zamanla o boşluğu dolduruyor diye bir şey olmuyor ne yazık ki, çatır çatır otomatik makinelerle gelişi güzel kesilip duruyorlar.. bu hamburgerler, bu modern yiyecek mekanları (McDonald’s, BurgerKing gibi) tonlarca etli yiyecekler yapıyorlar v.s. yani bi kurbanda celalleniyoruz ya helal olsun..

ama kesilmesin hayvanlar, noooluurrr.. ama ama ama kesilmesin hayvanlaaaarrr. bak üzüntüden takma tırnağım düştü, kesilmesiiiinnn...

Bugün Burger_King e gittim çok sinirlendim, ineği kesmişler, kıymışlar, köftelik hale getirmiş kızartıp önüme koymuşlar, bende yemişim.. ama neden neden kesiliyor bu inekler... neden.

neden
neden
kaplumbağa deden(tamam bunu yapmamalıydım, olmamalıydı)..

pöfffff bayram bayram işi gücü bıraktım laf yetiştiriyorum kendime, adam kalk birileriyle bayramlaş dellendirme beni..


gereksiz adam