3 Temmuz 2009

PALAVRA PALAVRA PALAVRA

Kabına sığmayan, aşan, coşan, kırlarda koşan aşksal kelimelerimin, ruhumu hoş tutmaya çalışmaktan başka bir amacı yok. Bir de, arada bağımsız kelimelerden cümleler kurasım geliyor. Bunun nedenlerini bilmediğimin altını çizer, yemekteyiz programına katılabilmek için yemek yapma çalışmalarıma, fear factor (extrem) yarışmasında yarışabilmek için yılanlarla dolu su kabından dişlerimle elma armut toplamaya, evlilik programlarına katılabilmek için hayatımda olması gereken şahs-ı muhteremin fiziksel, kimyasal ve biyolojik özelliklerini kelimelere döküp ezberlemeye, ana haber bültenlerinde, flash haber olabilmek için, sürrealist nümayişler belirleyip, ön hazırlıklarını ıssız mekanlarda denemeye devam ediyorum..

Var mısın yok musun?, popstar, alaturkastar, rapstar, ostar, bustar program hazırlıklarıma sezon finallerinden dolayı ara vermiş bulunmaktayım. kahrolası kutularımdan hep 3 in 1 çıkıyordu zaten, enerjimi toplamam lazım...

Unutmadan;

Herkes bir gün 15 dakika meşhur olacak ya (andy warhol) bende bi herkes' im, vaktimi bekliyorum. Olacak biliyorum, çok azimliyim..:)

gereksiz adam/yalan yalan yalan..