5 Temmuz 2009

ASLA UNUTAMADIKLARIMIZ(MİM)

Sevgili bi dost beni mimlemiş. Çetrefilli bir konu lakin, mimlendik bir kere. Konu ; ASLA UNUTAMADIKLARIMIZ..

Ben geçmişe takılıp kalmış bir adam olarak, eskiye dair unutabildiğim çok az mevzu vardır. Yani hep dündeyim aslında, kısmetse bugünü de yarın aklıma kazıyıp ''ahh'' edeceğim, ''keşke'' diyeceğim..

Bu bağlamda, bugüne kadar yazdıklarım, ordan burdan şurdan toparlanıp bütün gibi gözükse de, benden değilmiş gibi gözükse de, ucundan kıyısından yaşadıklarıma dokunduğu kesin. İlave, somut konular bu saatten sonra, bu başlık altında soyutlaşabilir.

İdare ediniz, konuya bu kadar hakim olabildim ya da gün itibariyle bu kadar girmeyi yeğ gördüm...

Ve bir görevi daha ifa etmenin sevinciyle sizleri mimliyorum arkadaşlar; kara kalem , kIrmIzILI , !...1sokakızından..! buyrunuz efendim, sıra sizde..

Birde çok alakalı bir konu(!);

Sisi lakaplı Seyhan Soylu' nun fikir babası(!) olduğu ''Tövbekarlar yarışıyor, ateistler din seçiyor'' diye bir program başlayacakmış. Bir imam, bir haham, bir budist Rahip ve bir papaz, evin birine tıkılan 10 ateist genci kendi dinlerine döndürmeye çalışacaklarmış. Ödülünü bilmiyorum arkadaşlar, eminim bir ödülü vardır bir sms numarası falan verirler arar, oy gönderir birinci yaparız aklımıza yatanı. Ha sevdiğimiz, benimsediğimiz bir kişi bizim istediğimiz dini seçmezse artık yuhlarız falan. Ne güzel memleket Türkiye. Yahu anlamadığım sisi ye mi kaldı din tercihi olmayanları din sahibi yapmak. Bu kadar ayağa düşürmenin ne alemi var para uğruna bu kadar manevi duyguları. yuh artık, yuh..

haberin detayını isterseniz buyrun tıklayınız....